Informatii

Informatii Infiintare  Societate Comerciala de tip SRL

Doresti informatii pentru infiintare  societate comerciala  ( firma ) si nu stii cum sa pornesti?

Ai pornit pe un drum cu provocari?

Alege sa-ti croiesti propriul destin, propria implinire.

Daca vrei cu adevarat sa faci ceva, vei gasi o cale.

Cum sa ai afacerea ta, cum sa-ti construiesti independenta financiara.

Suntem aici sa te putem indruma, consilia, sa oferim asistenta juridica, sa  venim in sprijinul tau cu tot ceea ce  este necesar   pentru a reusi sa invingi birocratia si sa ai propria afacere. Alegandu-ne pe noi, vei face diferenta, suntem dedicati si ne adaptam  in functie de specificul si necesitatile fiecarui client pentru a construi o afacere legala, completa de success.

Initierea  si managementul unei afaceri  necesita  motivatie, talent si extreme de multa  munca; de asemenea este nevoie de cercetare  si planificare  pentru a-ti creste sansele de succes.

DOCUMENTE NECESARE infiintare sicietate comerciala :

– Copie dupa actele de identitateacte  ale viitorilor asociati – administrator;

– Copie a actului de proprietate al spatiului unde se va stabili sediul social.

CE VA PUTEM OFERI:

– vom stabili impreuna  ce denumire va purta noua firma, vom oferi consultanta  cu privire la forma juridica, capitalul social, sediul social si eventuale sedii secundare, alegerea obiectului de activitate, in functie de specificul activitatii fiecarui client.

– redactam si  procesam  documentele necesare infiintarii firmei: Act Constitutiv, Declaratii, Contract de Comodat sau de Inchiriere.

– depunerea capitalului social la orice banca aleasa de asociatii fondatori .

– pregatirea dosarului pentru a fi depus la Registrul Comertului.

– reprezentare juridica la Registrul Comertului  pentru inmatricularea firmei si eliberarea documentelor.

– eliberarea documentelor si inmanarea acestora  catre  client, impreuna cu indrumarile necesare  post   infiintare firma.

PRECIZARI:

– la o adresa  nu pot functiona mai multe societati comerciale (art. 17 din Legea 31/1990).

– daca imobilul se afla intr-un bloc  veti avea nevoie si de Avizul Asociatiei de proprietari si acordul vecinilor.

OPTIONAL:

– In cazul in care nu dispuneti de un spatiu pentru a stabili sediul social al firmei,  va putem asigura gazduire de sediu social ( pe o perioada limitata: pe durata minim 1 luna, max 1 an). Daca alegeti sa va gazduim noi sediul social nu mai este nevoie de dovada de proprietate, ci doar de buletine si de variantele de denumire.

Pentru  variantele de denumire  propuse de dvs,  este bine sa optati pentru variante cat mai complexe,  avand in vedere ca rezervarea denumirii se face la nivel national si nu pot exista doua societati cu nume identic sau asemanator.

– la solicitarea clientilor  putem efectua toate demersurile necesare inregistrarii in scopuri de TVA la Administratia Financiara de sector competenta, precum si obtinerea Certificatului de Operatiuni Intracomunitare (ROI);

– la  solicitarea  clientilor va putem oferi  un serviciu tip abonament, cu doar  50 lei / luna  pentru  servicii juridice  pentru societate.

COSTURI:

Costurile infiintarii unei societati comerciale cu raspundere limitata difera infunctie de valoarea capitalului social, numarul asociatilor si de activitatile  pe care urmeaza sa le desfasoare respectiva societate.

Valoarea minima a capitalului social pentru infiintarea unei societati comerciale cu raspundere limitata este de 200 lei.Aceasta suma reprezinta aportul in numerar al asociatilor.

La aceasta suma se adauga diversele taxe care trebuiesc achitate pentru infiintarea unei firme:

  • rezervare nume firma  72  lei
  • taxa la Registrul Comertului, taxa de publicare in Monitorul Oficial,  reprezinta  taxele care se platesc  si insumeaza aproximativ 480 – 550lei