Gazduire sediu social firma

In cazul in care nu dispuneti de un spatiu pentru a stabili sediul social al firmei,  va putem asigura gazduire  sediu social firma ( pe o perioada limitata: pe durata minim 1 luna, max 1 an). Daca optati pentru gazduire  sediul social la noi, nu mai aveti nevoie de alte documente, decat de actele de identitate  si variantele de denumire a firmei.

In cazul in care intampinati  dificultati  in gasirea  unei  locatii pentru stabilirea de sediu social  al firmei  pe care doriti sa o infiintati, cabinetul nostru vine in sprijinul dumneavoastra,  prin posibilitatea de  gazdure a sediului social, in schimbul unui onorariu accesibil.

Potrivit prevederilor art. 3 litera h din legea 51/1995, pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, la sediul profesional al avocatului se poate stabili provizoriu, pentru un timp de maxim 1 an, sediul social al unei societati comerciale in baza unui contract de asistenta juridica, incheiat intre avocat si administratorul firmei.

Serviciul  gazduire  sediu social firma va permite sa infiintati firma rapid, prin reducerea la maxim a procedurilor necesare. In acest caz, nu veti mai avea nevoie de acte de proprietate, contract de inchiriere, acordul vecinilor.

Avantajul colaborarii cu noi este ca veti primi serviciul de gazduire a sediului social in conditii  legale  si de siguranta  si veti beneficia de servicii profesionale de receptie si notificare a corespondentei.

Echipa noastra, in pas cu noile modificari legislative, va va pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a evita declararea firmei ca inactiva si refuzul de eliberare a certificatului de TVA.

Onorariul pentru gazduirea sediului social pentru un an de zile in Bucuresti se achita in momentul incheierii contractului. Gazduirea sediului social poate avea loc si pe o perioada mai scurta de timp.